CAD DIZAJN
CAD DIZAJN
CAD DIZAJN
CAD DIZAJN
CAD DIZAJN
CAD DIZAJN

ONLINE UČENJE I PODRŠKA

Online učenje i podrška Vam omogućava audio i video konverzaciju sa CAD Dizajn inženjerom, koji će Vam preneti svo neophodno znanje kako bi prevazišli određen problem oko savladavanja nekog 2D ili 3D CAD softverskog okruženja kao što su (AutoCad, SolidWorks, Catia i dr.).
Učenje se može odvijati prema usklađenom programu ili prema vašim potrebama. Obuka se obavlja od osnovnog do naprednog nivoa. Nakon obuke možete dobiti veliki broj PDF knjiga i primera za učenje i vežbu, kao i video tutorijale za sve što Vas zanima.
Takođe Vam CAD Dizajn inženjer stoji na raspolaganju za bilo kakva pitanja vezano za izradu nekog tehničkog projekta, dokumentacije (2D ili 3D), modela, idejnih rešenja pa sve do završne forme i izbora konačnog rešenja.

CAD DIZAJN

Na koji način funkcioniše učenje i podrška:

Šta je online učenje i podrška?

Online učenje i podrška je zamišljena da svima koji žele da neka nova a takođe i postojeća znanja prošire u oblasti CAD dizajna, kao i tehničke pismenosti.

Šta Vam je potrebno za komunikaciju?

Za online učenje i podršku su Vam potrebni: računar ili laptop, stabilna internet veza, mikrofon i slušalice.

Da li je potrebno nešto da instalirate?

Da, za online učenje i podršku Vam je potrebno da imate instaliran neki od sledećih softvera za online komunikaciju kao što su: SKYPE, VIBER i dr.